hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadınlar Bölgesel Lig Voleybol Final Müsabakaları Çankırı'da başladı

    Kadınlar Bölgesel Lig Voleybol Final Müsabakaları Çankırıda başladı
    expand

    Kadınlar Bölgesel Lig Voleybol Final Müsabakaları Çankırı'da başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA) - TÜRKİYE Voleybol Federasyonu Kadınlar Bölgesel Lig Voleybol Final Müsabakaları, 4 takımın katılımıyla Çankırı’da başladı.
    Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakalara Karşıyaka Ankara, Ankara Anadolu Voleybol, Kastamonu Taşköprü Spor ve Karabük Sağlık Spor takımları katıldı. Dörtlü finaller sonucunda birinci olan takım ikinci lige yükselecek.
    Çankırı Gençlik Hizmetleri Spor Hizmetleri Müdürü Ekrem Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada "Bugün burada Türkiye Voleybol Federasyonu’nun ikinci lige yükselme bölgesel lig finallerini oynatıyoruz. Bizde bu müsabakayı her şeye rağmen bu turnuvayı şehrimize getirdik. Bundaki yegane amacımız şehirde biraz hareket olsun. Öğrenciler, tatil dönemini spor salonlarında geçirsinler. Bu turnuva 2 Ankara 1 Karabük 1 Kastamonu olmak üzere 4 takımla başladık. Buradan çıkan takım bir üst lige adını yazdıracak.  Bu etkinlikte 56 sporcu kafilesi, idareci antrenörü dahil ettiğimizde bu sayı yaklaşık 65’e yükseliyor" dedi.
    19 Ocak Pazar günü sona erecek müsabakalar sonucunda birinci olan takım, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'ne yükselecek.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow