hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çankırı'da, 'En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi'nin tanıtımı yapıldı

    Çankırıda, En İyi Narkotik Polisi Anne Projesinin tanıtımı yapıldı
    expand

    Çankırı'da, 'En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi'nin tanıtımı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA) - ÇANKIRI'da, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi'nin tanıtımı yapıldı.
    Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen tanıtım programına, Vali Abdullah Ayaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tunç, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, kurum müdürleri ve yetkililer katıldı. Programının açılış konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, kampanyanın hedef kitlesinin anneler ve anne adayı yetişkinler olduğunu dile getirdi.
    Vali Abdullah Ayaz ise projedeki temel hedefin toplumdaki farkındalığın artırılması olduğunu ifade ederek, "Evinde uyuşturucu kullananların yüzde 85'i ailesi ile birlikte yaşamakta. Bu da aslında ailelerdeki farkındalığın ne kadar önemli olduğunu bizlere göstermekte. Bu nedenle yılın ilk yarısında küçük gruplar halinde, yılın ikinci yarısında ise hızımızı biraz daha artırarak ve büyüterek bu projeyi uygulamayı hedeflemekteyiz" dedi.
    Konuşmaların ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Rahman Cebe, proje hakkında sunum yaptı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow