hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aydem ve Gediz Elektrik'ten borçlu abonelerin elektriğini kesmeme kararı

    Aydem ve Gediz Elektrikten borçlu abonelerin elektriğini kesmeme kararı
    expand

    Aydem ve Gediz Elektrik'ten borçlu abonelerin elektriğini kesmeme kararı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ, Aydın, Muğla, İzmir ve Manisa'da  bünyesindeki Aydem ve Gediz Elektrik Dağıtım Şirketleri aracılığı ile hizmet veren Aydem Enerji, koronavirüs salgını nedeniyle mağduriyetleri önlemek amacıyla 30 Nisan tarihine kadar faturalarını ödemeyen abonelerin elektriklerini kesmeme kararı aldığını duyurdu.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Enerji kesintisi yapılmaması" yönündeki çağrısına Ege Bölgesi'nden yankı buldu.

    Aydın, Denizli, Muğla'da Aydem Elektrik Dağıtım Şirketi, İzmir ve Manisa'da Gediz Elektrik Dağtım Şirketi aracılığıyla hizmet veren Aydem Enerji'den Cumhurbaşkanı'nın açıklamasının ardından destek geldi. Aydem ve Gediz Elektrik şirketlerinden yapılan açıklamada, "Küresel salgın nedeniyle kritik bir süreçten geçiyoruz. Bu dönemde, toplumsal dayanışmayı çok önemsiyoruz. Yaşadığımız zor dönemde tüm zamanını evinde geçiren vatandaşlarımızı düşünüyoruz. 'Evde kal' çağrısının ülkemizin ve halkımızın geleceği açısından hayati önem taşıdığının bilinciyle hareket ediyoruz. Kurumsal kültürümüzden kaynaklanan toplumsal duyarlılığımızın gereği olarak bu uygulamamızı halkımıza duyurmayı görev sayıyoruz" denildi.

    Aydem ve Gediz Elektrik'ten yapılan açıklamada ayrıca, abonelerin borçlarını ödeyebilmesini kolaylaştırmak amacıyla taksitlendirme yapıldığı belirtildi. Elektrik borcu bulunan aboneler, online işlemlerden taksitlendirme uygulamasından yararlanabilecekleri kaydedildi. Borçların, kredi kartına 9 aya kadar varan sürelerde taksitlendirilebileceği bildirildi.

    Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow