hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizli'deki ambulans sayısı 106'ya yükseldi

    Denizlideki ambulans sayısı 106ya yükseldi
    expand

    Denizli'deki ambulans sayısı 106'ya yükseldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ'nin Çivril ilçesinde görev yapması için Sağlık Bakanlığı'nca gönderilen tam donanımlı 2 yeni ambulansla birlikte, il genelindeki ambulans sayısı 106'ya yükseldi.

    Sağlık Bakanlığı tarafından Çivril'e gönderilen tam donanımlı 2 ambulans için teslim töreni düzenlendi. Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi'nde düzenlenen törene; Vali Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Çivril Belediye Başkanı AK Partili Gürcan Güven, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, 112 çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Öztürk, 2017 yılında açılan Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi'nin hizmet kalitesini yukarı çekmeye devam ettiklerini söyledi. Öztürk, hizmete giren 2 yeni araçla birlikte il genelinde toplam 106 ambulans sayısına ulaştıklarını söyledi.

    Törende konuşan Vali Karahan ise, Türkiye'de sağlık konusunda son yıllarda büyük atılımlar yapıldığını Denizli'nin de bu atılımlardan üzerine düşen payı fazlasıyla aldığını söyledi. Ambulansların Çivril'e hayırlı olmasını dileyen Vali Karahan, "Ülkemizde sağlıkta yaşanan gelişmeler yüzümüzü güldürüyor. Denizli her türlü hizmetin en iyisine layıktır. Bundan sonra da Allah bize güç kuvvet verdikçe, bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Gayretle, azimle bunun için çalışıyoruz. Çivril artık yaşanacak bir yer. Çünkü insan bir yerde eğitim alabiliyorsa ve hastalandığında en iyi doktorlara en kısa zamanda ulaşabiliyorsa bu önemlidir. Çivril'in nüfusu artıyor. Bundan sonra da ilçemiz gelişmeye devam edecek" dedi.

    Konuşmaların ardından ambulansların anahtarları Vali Karahan ve Milletvekili Özkan tarafından 112 Acil Sağlık İstasyonu çalışanlarına teslim edildi.

    Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow