hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizli Büyükşehir Belediyesi Kamyon ve Tır Garajı törenle hizmete açıldı

    Denizli Büyükşehir Belediyesi Kamyon ve Tır Garajı törenle hizmete açıldı
    expand

    Denizli Büyükşehir Belediyesi Kamyon ve Tır Garajı törenle hizmete açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ'de kamyon ve TIR'ların şehir merkezinde düzensiz park etmesinin önüne geçmek ve şehir trafiğini rahatlamak amacı ile yapılan kamyon ve tır garajı düzenlenen törenle açıldı.

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin uzun süredir ihtiyacı olan kamyon ve tır garajını düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılış törenine AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, ilçe belediye başkanları, nakliyeciler, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Feridun Fikri Akyol, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kamyon ve Tır Garajı'nın Denizli'deki nakliye sektörüne büyük kalite getireceğine inandıklarını belirterek, "Böyle bir tesise uzun zamandır ihtiyacımız vardı. Bugün geldiğimiz bu noktada kamyoncu ve nakliyeci esnaflar adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

    45 BİN METREKARE ALANA KURULDU

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise kamyon ve tır garajı ile Denizli'de bir ilki daha gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "Burası kentin uzun zamandan beri ihtiyacı olan bir yer. 5 yıl önce yola çıktığımızda söz vermiştik. Nakliye hizmeti veren kardeşlerimizin de talebi vardı. Bu talebi aldık ve proje haline getirdik. Bugün de uzun yıllardan beri arzu ettiğimiz kamyon ve tır garajını şükürler olsun hizmete alıyoruz" dedi. Tesisle birlikte şehir merkezinde kamyon ve tırların park etme sorununun ortadan kalkacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Şoför kardeşlerimiz de bu konudan muzdaripti. Mahalle aralarında devasa kamyon ve tır parklarından vatandaşlarımız da rahatsız oluyordu. Burada 45 bin metrekare alanda şehrimize yakışır bir şekilde, Denizlimiz'de ilk kamyon ve tır garajını yaptık" diye konuştu. Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Kamyon ve Tır Garajı dualarla açıldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler garajı gezerek, esnaf ve şoförlerle sohbet etti.

    Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAF

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow