hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizli Valisi Atik, koronavirüs denetiminde vatandaşları uyardı

    Denizli Valisi Atik, koronavirüs denetiminde vatandaşları uyardı
    expand

    Denizli Valisi Atik, koronavirüs denetiminde vatandaşları uyardı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ Valisi Ali Fuat Atik, koronavirüsle mücadelede kontrollü normalleşme dönemine geçilmesiyle birlikte, kentte yapılan maske, mesafe ve hijyen denetimine katıldı. Vatandaşları koronavirüs tedbirlerine uymaları konusunda uyaran Vali Atik, kontrollü normalleşme sürecinde rehavete kapılmadan kurallara uyup tedbirleri elden bırakmamak gerektiğini söyledi.

    İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle mücadelede başlattığı 'Dinamik Denetim Süreci' uygulaması kapsamında, Denizli'de yoğunlaştırılmış dinamik denetim faaliyetleri başlatıldı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk ve beraberindeki yetkililer kentin işlek yerlerinden olan Bayramyeri Meydanı'ndaki denetimlere katıldı. İşyerlerine girerek işletmecilerle görüşen Vali Atik ve beraberindekiler, çalışmaları yerinde inceledi. Vali Atik, denetimler sırasında esnaf ve vatandaşları salgın riskine karşı uyarılarak maske ve mesafe kurallarına dikkat etmeleri gerektiğini hatırlattı.

    İncelemesi sırasında açıklama yapan Vali Atik, kontrollü normalleşme sürecinde rehavete kapılmadan kurallara uyup tedbirleri elden bırakmamak gerektiğini söyledi. Denizli'de kurallara uyulduğunu ifade eden Vali Atik, kentte yaşayan vatandaşların bu konuda bilinçli hareket ettiğini, koronavirüsü en kısa sürede yeneceklerine inandığını belirtti.

    Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow