hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizli'de 15 Temmuz'un yıldönümünde kahramanlık fotoğrafları sergisi

    Denizlide 15 Temmuzun yıldönümünde kahramanlık fotoğrafları sergisi
    expand

    Denizli'de 15 Temmuz'un yıldönümünde kahramanlık fotoğrafları sergisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz destanının fotoğraflarla anlatıldığı '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi' düzenledi.  Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fotoğraf sergisinde Denizli ve Türkiye'de 15 Temmuz 2016'da yaşanan kahramanlıklar anlatılıyor.

    Denizli'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda, Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Asri Mezarlık'ta yer alan asker ve polis şehitliğini ziyaret etmesinin ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi'ni gezdi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği sergide, Denizli ve Türkiye'de 15 Temmuz'da yaşanan kahramanlıkların anlatıldığı fotoğraflar yer aldı. Başkan Osman Zolan, 15 Temmuz 2016'da yaşananları Vali Atik'e fotoğraflarla anlattı. Sergiyi gezmesinin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Atik, Türk milletinin 15 Temmuz'da yeni bir destan yazdığını belirtip, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına, bir kentin bu kadar yoğun olarak katılması, fotoğraflara bakarken beni ciddi anlamda duygulandırdı. Allah bir daha bize 15 Temmuz’ları yaşatmasın, birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

    Başkan Zolan ise, 15 Temmuz 2016'da yaşananları anlatıp, "Bu bayrağımıza, vatanıma, milletimizin iradesine ve demokrasimize yönelik bir kalkışmaydı. Çok şükür başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın duruşu, vatandaşlarımızı meydanlara davet etmesi ve milletimizin de vatanına, bayrağına, sahip çıkmasıyla 15 Temmuz kalkışması bertaraf edildi. Vatandaşlarımızın ülkesine sahip çıkmasıyla darbe bertaraf edildi. Biz de görevimizi yerine getirdik. Olmamız gereken yerdeydik" dedi.

    Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow