hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizli'de 6 mahallenin içme suyu ihtiyacı için bin tonluk su deposu yapıldı

    Denizlide 6 mahallenin içme suyu ihtiyacı için bin tonluk su deposu yapıldı
    expand

    Denizli'de 6 mahallenin içme suyu ihtiyacı için bin tonluk su deposu yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde bulunan 6 ayrı mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılayacak bin tonluk su deposu projesini tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, vatandaşların daha sağlıklı ve nitelikli içme suyuna kavuşması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

    Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Sarayköy ve Pamukkale ilçelerinin 6 mahallesini kapsayan içme suyu projesini tamamladı. DESKİ, bu kapsamda Sarayköy ilçesinin Adaköy, Uyanık ve Caber, Pamukkale ilçesinin ise Kavakbaşı, Çeşmebaşı ve Gölemezli mahallelerinde hizmet verecek içme suyu deposunu faaliyete geçirdi. Kavakbaşı Mahallesi'nde inşa edilen bin tonluk içme suyu deposu için ayrıca bölgeye 1.150 metre içme suyu iletim hattı döşendi. Proje ile 6 mahallenin içme suyu ihtiyacı karşılanacak.

     Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, gelecekte yaşanabilecek su sıkıntısının önüne geçmek için gayret sarf etmeye devam ettiklerini belirterek, Denizlililerin daha sağlıklı ve nitelikli içme suyuna kavuşması için çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini kaydetti

    Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow