hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizli'de ihtiyaç sahibi ailelere 25 bin gıda paketi dağıtılacak

    Denizlide ihtiyaç sahibi ailelere 25 bin gıda paketi dağıtılacak
    expand

    Denizli'de ihtiyaç sahibi ailelere 25 bin gıda paketi dağıtılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, 25 bin adet gıda paketini ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya başladı. Ramazan ayında yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemine vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Kimsesizlerin kimsesi olmaya, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamaya devam edeceğiz" dedi.

    Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Bu kapsamda içerisinde temel gıda malzemelerinin bulunduğu 25 bin Ramazan paketi, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya başlandı. Ramazan ayında teslimi tamamlanacak gıda paketleri, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerinin adreslerine götürülerek veriliyor.

    Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, tüm hemşerilerinin Ramazan ayını tebrik etti. Önceki Ramazan aylarında her gün farklı mahallelerde iftar sofrası kurduklarını ancak koronavirüs salgını nedeniyle bu geleneğe zorunlu olarak ara verdiklerini kaydeden Başkan Zolan, "İnşallah salgın bir an önce biter ve hemşerilerimizle yine aynı sofralarda buluşmanın mutluluğunu yaşarız" dedi. Ramazan ayında yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemine değinen Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bu yıl da yalnız bırakmamak ve bir nebzede olsa ihtiyaçlarını karşılamak için Ramazan paketleri hazırladık. Gıda paketlerimizi koronavirüs tedbirlerine uyarak vatandaşlarımıza ulaştırmaya başladık. Kimsesizlerin kimsesi olmaya, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

    Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow