hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizli'de öğrenim yardımlarında kesinti yok

    Denizlide öğrenim yardımlarında kesinti yok
    expand

    Denizli'de öğrenim yardımlarında kesinti yok

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ'de Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 bin lise öğrencisine verilen öğrenim yardımlarının eğitime koronavirüs nedeniyle ara verilmesine rağmen kesintiye uğramayacağı bildirildi. AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Evlatlarımız sadece derslerine odaklansın ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmasın. Siz evde kalın biz sizin için çalışıyoruz" dedi.

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitime ara verilmesinden dolayı öğrenim yardımlarında herhangi bir kesintiye gidilmeyeceğini açıkladı. 3 bin lise öğrencisine öğrenim yardımlarının kesintisiz olarak öğrencilerin banka hesabına yatmaya devam edeceği belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan da konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak öğrenim yardımlarında herhangi bir kesinti yapılmayacağını duyurdu.

    'SİZ EVDE KALIN BİZ SİZİN İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

    Bir ülkenin gelişmişlik seviyesinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her yıl 3 bin öğrencimize 10 ay boyunca ayda 100 lira öğrenim yardımı veriyoruz. Eğitime geçici olarak ara verildi ancak öğrencilerimiz merak etmesin, biz öğrenim yardımlarımız konusunda bir kesinti yapmayacağız. Evlatlarımız sadece derslerine odaklansın ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmasın. Siz evde kalın biz sizin için çalışıyoruz" diye konuştu.

    Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow