hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizlispor'un konuğu İstanbulspor

    Denizlisporun konuğu İstanbulspor
    expand

    Denizlispor'un konuğu İstanbulspor

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ, (DHA)

    SPOR Toto 1. Lig'de geçen hafta Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 3-2 yenip devreyi Süper Lig potasında bitirmeyi garantileyen Denizlispor, yarın ilk yarının son haftasında İstanbulspor'u misafir edecek. Atatürk Stadı'nda oynanacak müsabakanın başlama düdüğü saat 19.00'da çalacak. Yeşil-siyahlılarda Karabükspor maçında sakatlanan Mbamba'nın durumunun belirsiz olduğu, iyileşen Alperen'in ise görev verilmesi durumunda sahadaki yerini alabileceği öğrenildi. 

    Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP 100, kapalı B ve D üst 35, kapalı A ve E üst, A ve E alt 25, maraton 15, kale arkaları da 10 TL olarak belirlendi. Takımıyla çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alıp yenilgiyle tanışmayan Teknik Direktör Yücel İldiz, İstanbulspor'u yenerek devreyi en iyi şekilde bitireceklerini söyledi. Taraftarın desteğine çok ihtiyaç duyduklarını ifade eden deneyimli teknik adam, "Çok iyi bir çıkış yakaladık. Camiamız yıllardır başarıya aç. Sahadan galibiyetle ayrılıp yeni yıla mutlu girmeyi istiyoruz" diye konuştu. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİSPOR

    Stackhowiak - Furkan (Alperen), Tahacan, Abdulkerim, Keremcan, Deniz, Aisatti, Recep Niyaz, Ziya, Burak Çalık, Mehmet Akyüz 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow