hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evlilik Okulu 38'inci dönem mezunlarını verdi

    Evlilik Okulu 38inci dönem mezunlarını verdi
    expand

    Evlilik Okulu 38'inci dönem mezunlarını verdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ'de, 'Ailemi Seviyorum' projesi kapsamında başlatılan Evlilik Okulu'ndan mezun olan 38'inci dönem kursiyerlerine katılım belgelerini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.

    Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı 'Ailemi Seviyorum' projesi kapsamında, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun oluşması amacıyla, evlilik hazırlığı yapan ve evli çiftler için düzenlenen Evlilik Okulu'nda 38'inci dönem tamamlandı. Eğitim sürecini tamamlayan kursiyerler için Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nde sertifika töreni düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti.

    Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, evlilik kurumunun çok önemli olduğunu belirterek, evliliğin hayatın bir aşaması olduğunu söyledi. Birbirinden farklı hayatlar süren iki insanın evlilikle bir araya geldiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Bir araya gelinceye kadar farklı ailelerde, farklı ortamlarda, farklı alışkanlıklar edindiniz. Tüm bunları birleştirerek hayat yolculuğunda beraber yürümek çok önemli. Evlilikten ne bekliyoruz? Sorunlara karşı neler yapabiliriz? Bu gibi soruların cevabını biliyorsak, bunun eğitimini aldıysak evlilik kurumu daha da güzelleşir. Aldığınız bu bilgilerle inşallah sizler daha da mutlu olacaksınız. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

    Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow