hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Merkezefendi'de Anneler Günü'nü sporla kutladı

    Merkezefendide Anneler Gününü sporla kutladı
    expand

    Merkezefendi'de Anneler Günü'nü sporla kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde, Belediye tarafından 'Anneler Günü' etkinlikleri kapsamında, spor şenliği düzenledi. Etkinliğe katılan anneler ve çocukları farklı spor branşlarında birbirleriyle mücadele ederek eğlenceli bir gün geçirdi. CHP'li Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, şenliğe katılan 50 anne ve çocuğuna madalya takıp, çeşitli hediyeler verdi.

    Merkezefendi Belediyesi tarafından dün (pazar) Anneler Günü'ne özel spor şenliği düzenlendi. Selçukbey Spor Eğitim Merkezi'ndeki şenliğe katılan anneler ve çocukları tenis, futbol ve satranç branşlarında birbirleriyle mücadele etti. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da satranç, futbol ve tenis oynadı.

    Anneler ve çocukların spor yaptığı, sporla iç içe bir Merkezefendi hayalini taşıdıklarını ifade eden Doğan, Merkezefendi'de sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olacaklarını belirtti. Başkan Doğan, katılım sağlayan annelerin, Anneler Gününü kutlayarak hem kendilerine hem de çocuklarına madalya takıp çeşitli hediyeler verdi.

    Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow