hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pamukkale Belediyesi Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı'na ev sahipliği yaptı

    Pamukkale Belediyesi Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısına ev sahipliği yaptı
    expand

    Pamukkale Belediyesi Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı'na ev sahipliği yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi, üyesi olduğu Akdeniz Belediyeler Birliği'nin encümen toplantısına ev sahipliği yaptı. Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, koronavirüs nedeniyle belediyelerin önemli çalışmalar yaptığını belirterek, "Birliğimize bağlı belediyelerimiz pandemi sürecindeki sınavdan başarıyla çıktı" dedi.
    Akdeniz Belediyeler Birliği Encümeni haziran ayı toplantısı, Pamukkale Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapıldı. Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün başkanlığında yapılan toplantıya, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu katıldı.
    Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, toplantı öncesi yaptığı açıklamada koronavirüs nedeniyle ülke olarak zor bir dönemden geçildiğini belirtti. Belediyelerin bu süreci başarıyla atlattığını belirten Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü:
    "Pandemi sürecinin kahramanlarından biri de belediyelerimizdir. Birliğimize üye belediyelerimiz bu süreçte eş zamanlı olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunarak sıkıntılı zamanlarda yanlarında oldular. Aynı anda birden fazla alanda mücadele verildi. Belediyelerin bu zorlu sınavı başarıyla geçtiğine inanıyorum. Bu vesile ile tüm belediyelerimizin başkanlarından sokaklarını süpüren işçilerine kadar tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Yeni normal hayata geçiş sürecinde de belediyeler olarak gerekenleri yapmaya devam edeceğiz. Birliğimize bağlı belediyelerimiz pandemi sürecindeki sınavdan başarıyla çıktı. Bugünkü toplantımıza ev sahipliği yapan Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki, ortaya koyduğu çalışmalar ve performansın yanında yönetime getirdiği derinlikli bakış açısı ile hem Denizli'nin hem de bizlerin takdirini kazandı. Başkanımız çalışmalarına aynı şekilde devam edecektir. Kendisinin başarılarının devam etmesini dilerken ev sahipliği için ayrıca teşekkür ederim."
    Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı onur duyduklarını ifade ederek, "Akdeniz Belediyeler Birliği bölgenin en güçlü birlikleri arasında yer alıyor. Böylesine önemli bir birlikte üye olarak yer almak, encümende görev yapmak çok güzel bir duygu" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow