hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pamukkale'de çocuk şenliği

    Pamukkalede çocuk şenliği
    expand

    Pamukkale'de çocuk şenliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi, 19 Temmuz'dan itibaren her hafta sonu ilçe sınırları içerisindeki bir mahallede çocuk şenliği düzenleyecek.

    Pamukkale Belediyesi, çocuklara yönelik eğlence faaliyetleri kapsamında 'Mahallemizde Şenlik Var' etkinliği düzenleyecek. Her hafta sonu farklı bir mahallede yapılacak etkinliğin ilk adresi, Pamukkale Mahallesi olacak. İlki 19 Temmuz'da düzenlenecek şenlikte, çocuklar hazırlanacak oyun alanlarında vakit geçirebilecek. Çuval ve halat yarışmalarıyla eğlenme fırsatı bulacak.

    Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Avni Örki, amaçlarının ilçede yaşayan herkesin mutluluğu olduğunu ifade etti. Çocukların eğlenceli vakit geçirebilmesi için bu etkinliği düzenlediklerini belirten Başkan Örki, "Mahallemizde Şenlik Var etkinlikleriyle hedefimiz çocukların mutluluğu. Her hafta farklı mahallelerde yapılacak olan şenliğimizde, çocuklarımızın gönüllerince vakit geçirebilmeleri için her şey düşünüldü. Oyun gruplarının yanı sıra çeşitli yarışmalar ve ikramlarla çocuklarımızın yüzlerini güldürmek istiyoruz" dedi.

    Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow