hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pamukkale'de çocuklar için ücretsiz satranç kursları başladı

    Pamukkalede çocuklar için ücretsiz satranç kursları başladı
    expand

    Pamukkale'de çocuklar için ücretsiz satranç kursları başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, çocukların hem eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak hem de zeka gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Belediye tarafından  ücretsiz satranç kursu açıldı.

    Pamukkale Belediyesi, 'ücretsiz yaz spor kursları' kapsamında satranç kursu düzenledi. 7-12 yaş arasındaki çocukların katıldığı satranç kurslarının

    Pamukkale Belediyesi'nin YSE Kavşağı yakınındaki ana yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe'de, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 13.00 ile 16.30 arası yapılacağı bildirildi. İlginni yoğun olduğu kursun, 29 Ağustos 2019 tarihinde sona ereceği belirtildi.

    AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, çocukların yaz tatilini verimli geçirmeleri için bu kursu açtıklarını söyledi. Başkan Örki, "Buradaki hedefimiz dünya çapında sporcular yetiştirebilmek. Esas önemli olan bu başlangıçları devam ettirebilmektir. O devamlılığın neticesinde başarılar elde edilebilir. Ailelerimizden çocuklarını, bu tarz kurslara yaz aylarından sonra da devam ettirmelerini istirham ediyorum. Çünkü çocuklarını kursa teşvik etmek, onları kurs sonuna kadar beklemek de önemli. Sporun, sporcunun, eğitimin, bilimin her zaman yanında olacağız ve destekleyeceğiz" diye konuştu.

    Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow