hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pamukkale'nin cadde ve sokakları dezenfekte ediliyor

    Pamukkalenin cadde ve sokakları dezenfekte ediliyor
    expand

    Pamukkale'nin cadde ve sokakları dezenfekte ediliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, koronavirüsün yayılmasının önlenmesi için cadde ve sokaklarda belediye tarafından dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

    Pamukkale Belediyesi koronavirüsün yayılmasını önüne geçmek amacıyla ilçede başlattığı dezenfeksiyon çalışması devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçe genelindeki 187 cami, 600 park, 130 okul binası, ilçe sınırları içindeki kamu binaları ile Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtları, polis ve jandarma karakolları, PTT şubeleri ve sağlık ocaklarının tamamı dezenfekte edildi. 11 araç ve 37 personelle gece gündüz çalışmalarına devam eden ekipler, cadde ve sokaklarda ilaçlama çalışması yaptı. Akşam saatlerinde başlayan çalışmalar kapsamında, her gün 2-3 mahallede dezenfekte çalışması yapılacağı bildirildi.

    Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Avni Örki, koronavirüs ile ilgili olarak tüm ülke gibi kendilerinin de teyakkuzda olduklarını belirtip, "İlk günden itibaren hemen her ortamı dezenfekte etmek için yoğun mesai harcıyoruz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın sık kullandıkları ortamlar başta olmak üzere hemen hemen her yeri dezenfekte ediyor. Cadde ve sokaklarda da dezenfekte edilmeye başlandı. Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs ile ilgili uyarılarını dikkate alarak kişisel korunma yöntemlerini uygulamamız gerekiyor" dedi.

    Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow