hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar, Başkan Beyoğlu ile büyük değişim yaşadı

    Bağlar, Başkan Beyoğlu ile büyük değişim yaşadı
    expand

    Bağlar, Başkan Beyoğlu ile büyük değişim yaşadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi Başkanı Hüseyin Beyoğlu, görev yaptığı 1 yılda ilçede büyük değişim yaşattı.
    400 bin nüfusuyla Diyarbakır'ın yüzde 25'ini oluşturan ve Türkiye'de 36 ilden daha büyük olan Bağlar ilçesi, Hüseyin Beyoğlu'nun Belediye Başkanlığı'nın 1 yıllık döneminde önemli değişimler yaşadı. Göreve başladığı günden bugüne 50 bin ihtiyaç sahibine gıda desteği sağladıklarını anlatan Beyoğlu, ilçenin bir çok sorunun çözdüklerini söyledi. 
    Çarpık kentleşmenin olduğu ilçede şu ana kadar 200'den fazla metruk yapının yıkımı gerçekleştirdiklerini söyleyen Beyoğlu, 250 bin nüfusluk eski Bağlar bölgesini kapsayan kentsel dönüşüm raporu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kabul edilerek, 2020 yılı programına alındığını aktardı. Şimdi ki hedeflerin Karacadağ eteklerinde tarım üretim tesisleri kurup kent ekonomisine destek sağlamak olduğunu ifade eden Başkan Beyoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın emir ve talimatlarıyla verdiğimiz bu mücadelede milletimizin teveccühünü kazandık. Hizmete susamış olan Bağlar, sosyal ve hizmet belediyeciliğiyle tanıştı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine derman oluyoruz. Kendi asfaltımızı üretip ilçemizi asfaltlıyoruz. Kentsel dönüşüme hazırız. Kent içi organik tarımın temellerini attık. Karacadağ bölgemizde büyük tarım tesisleri kuracağız. Temizlik ile ilgili sorunumuz kalmadı. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına anında cevap verecek bir belediye yapısını kurduk. Bağlar halkı bu değişimi görüyor ve hissediyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow