hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar Belediyesi, sağlık merkezlerini dezenfekte etti

    Bağlar Belediyesi, sağlık merkezlerini dezenfekte etti
    expand

    Bağlar Belediyesi, sağlık merkezlerini dezenfekte etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'ın merkez Bağlar Belediyesince kurulan özel bir ekip, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında merkez ve kırsal bölgelerdeki 30 aile sağlık merkezi ve sağlık kuruluşunu dezenfekte etti. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çalışmalarla ilgili; “Milletimizin emanetini taşıyoruz ve milletimize karşı görevimizi yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

    Bağlar Belediyesi, Türkiye’deki vaka sayısının sürekli olarak arttığı yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor. Belediyede oluşturulan 10 kişilik özel ekip, kurum ve kuruluşların yanı sıra vatandaşların temas kurduğu ve hizmet aldığı işletmeleri de virüs riskine karşı dezenfekte ediyor. Çalışmaların yoğun şekilde sürdüğü Bağlar’da, merkez ve kırsal bölgelerde bulunan 30 aile sağlığı merkezi ve sağlık kuruluşları ilaçlanarak dezenfekte edildi.

    Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Milletimizin emanetini taşıyoruz ve milletimize karşı görevimizi yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Ulaşabildiğimiz tüm kurum ve kuruluşları dezenfekte etmeye çalışıyoruz. Sağlık çalışanlarımızın vatandaşlarımıza fedakar bir şekilde hizmet verdiği sağlık kuruluşlarını ve sağlık merkezlerini dezenfekte ettik. Dezenfekte çalışmalarımız kararlı bir şekilde devam edecektir.” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow