hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar Belediyesi'nden 1 yılda 10 bin kişiye giyim desteği

    Bağlar Belediyesinden 1 yılda 10 bin kişiye giyim desteği
    expand

    Bağlar Belediyesi'nden 1 yılda 10 bin kişiye giyim desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serhat ÖZDEMİR/DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'da Bağlar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren giyim mağazası, 1 yılda ihtiyaç sahibi 10 bin kişiye giyim desteği sağladı. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Bir yavrumuzun dahi yüzünü güldürebilirsek ne mutlu bize. Ortaya koymuş olduğumuz sosyal ve gönül belediyeciliği ile vatandaşlarımızın duasını kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
    Bağlar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren giyim mağazası, yılın her döneminde hizmet vererek maddi durumu elverişli olmayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. 2020 yılı içerisinde 10 bin vatandaşa giyim desteği sağlanırken bunların önemli bir bölümünü çocuklar oluşturdu. Dar gelirli ailelerin yaşadığı bölgede faaliyet gösteren mağazaya gelen vatandaşlar ihtiyaçlarını alarak mağazadan ayrılıyor. Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte mağazayı ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek çocukları kendi elleriyle giydirdi. Aileler, sağlanan destekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.
    'İNSANLARIMIZI MUTLU ETMEK İÇİN ÇABALIYORUZ'
    Belediyeciliği rutin hizmetlerden ibaret olarak görmediklerini belirten Başkan Beyoğlu, kurmuş oldukları işletmeler ve vatandaşlarla sağladıkları iletişim ağı ile binlerce vatandaşa giyimden gıdaya, eğitimden sosyal faaliyetlere kadar birçok katkı sağladıklarını söyledi. Beyoğlu, "İnsanımızın huzuruna ve mutluluğuna özel önem atfeden bir anlayışa sahibiz. Bir yandan devasa hizmetlerle ilçemizin her karışını yaşanılabilir hale getirmenin mücadelesini verirken, diğer yandan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın giyim ve gıda gibi temel ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz. Bu mağazamız aracılığı ile binlerce vatandaşımıza bir nebze de olsa katkıda bulunmanın sevincini yaşıyoruz. Bunlar yeterli mi? Elbette yeterli görmüyoruz. Daha fazla katkı sağlamak için imkanlar dahilinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Bugün yarınlarımızın ışığı çocuklarımızı mutlu etmeye çalıştık. Bir yavrumuz dahi buradan mutlu ayrılmış ise biz bundan büyük mutluluk duyarız" diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow