hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar Belediyesi'nden 1500 aileye destek

    Bağlar Belediyesinden 1500 aileye destek
    expand

    Bağlar Belediyesi'nden 1500 aileye destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi'nce, koronavirüs salgını nedeniyle yaptığı çalışmayla 1500 aileye destek sağlandı.
    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla kurulan özel ekiple, ilçe genelinde ihtiyaç sahipleri belirlenerek, destek çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda koronavirüs salgını nedeniyle 1500 aileye destek sağlandı.
    Sosyal belediyecilik ilkelerine uyarak çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Başkan Beyoğlu, "Sokağa çıkma kısıtlamasına riayet eden değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu kararlar bizlerin sağlığı için uygulanıyor ve riayet etmek hepimizin yararınadır.
    İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Son bir ay içinde 1500 haneye ihtiyacını temin ederek ulaştırdık. Kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Tüm ekonomik koşulları zorlayarak ihtiyacı olanlara ulaştırıyoruz. Hepimizin çok fazla fedakarlık yapması gereken zorlu bir süreç yaşıyoruz. Herkesin evinde aşı yansın istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın altını her defasında çizmiş olduğu sosyal devlet ve sosyal belediyecilik ilkelerine uyarak gönüller kazanmaya gayret ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow