hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar Belediyesi'nden kariyer fuarına destek

    Bağlar Belediyesinden kariyer fuarına destek
    expand

    Bağlar Belediyesi'nden kariyer fuarına destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elif FİLİZ/ DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'da 7'ncisi düzenlenen İstihdam ve Girişimcilik Fuarı, Bağlar Belediyesi tarafından desteklendi.
    Diyarbakır Valiliği koordinesinde Dicle Üniversitesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü iş birliğiyle Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen 'İstihdam Kariyer ve Girişimcilik Fuarı’ başladı. 23 Ekim’de sona erecek fuarın açılışına Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar Kaymakamı Nihat Karabiber, İş-Kur Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Dicle Üniversitesi Rektörü Talip Gül ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile firma temsilcileri katıldı.
    İstihdam ve Girişimcilik Fuarı'na Bağlar Belediyesi, açtığı 'Fikir sizden destek bizden' standıyla destek sağladı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Bağlar Belediyesi’nin standında meslek edindirme, kültür ve sanat, geri dönüşüm, yenilikçi fikirler, çevre, sosyal uyum gibi projeler hakkında gençler bilgilendirildi. Fuarı ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediye olarak kentin gelişmesine katkı sunacak çalışma ve projelere destek verdiklerini dile getirdi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow