hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar Belediyesi'nden Sakarya caddesine kış önlemi

    Bağlar Belediyesinden Sakarya caddesine kış önlemi
    expand

    Bağlar Belediyesi'nden Sakarya caddesine kış önlemi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi'nce ilçenin alışveriş alanında en işlek caddeleri arasında bulunan Sakarya caddesinde esnafın talebi üzerine alt yapı sorunun giderilmesi için çalışma başlatıldı.
    Diyarbakır'da alışveriş alanında en işlek caddelerinde olan Bağlar ilçesindeki Sakarya caddesinde çevre düzenleme çalışmalarına başlandı. Sakarya caddesindeki esnafın talebi üzerine Bağlar Belediyesi, alt yapı sorununu çözmek için harekete geçti. Beraberindeki Kaymakam Nihat Karabiber ile birlikte Sakarya caddesindeki esnafı ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çalışma yapılan alanlarda incelemede bulundu. 
    Ziyarette konuşan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Sakarya caddesinin durumuyla yakından ilgilendiklerini ve bu konuda önemli çalışmaları hayata geçireceklerini söyledi. Beyoğlu, "Oluşan çukurları önce temizleyeceğiz, daha sonra modifiyeli asfalt döşeyerek burada iş yapan esnafımızı ve alışverişe gelecek olan vatandaşımızı rahatlatacağız.  Böylece esnafımız ve vatandaşımız kışı rahat bir şekilde geçirmiş olacak. İlkbaharla birlikte ise Büyükşehir Belediyemiz yenileme çalışmalarına başlayacak. Bu caddemiz alışverişte kentin modern yüzü haline gelecek. Tüm gayretimiz bunun içindir" dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow