hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar Belediyespor’un grubu belli oldu

    Bağlar Belediyespor’un grubu belli oldu
    expand

    Bağlar Belediyespor’un grubu belli oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elif FİLİZ/ DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR Bağlar Belediyespor, 2019-2020 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'inin 1'inci Grup'unda mücadele edecek.
    Bağlar Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde 13 takımdan oluşan 1'inci Grup’ta mücadele edecek. 2019-2020 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi Fikstür Çekimi ve Bilgilendirme Toplantısı ise 30 Ağustos 2019 Cuma günü saat 15.00'te, İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirilecek. Spor Toto BAL Ligi 21-22 Eylül 2019 tarihinde oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

    BAĞLAR KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
    İç ve dış transferde birçok oyuncu ile anlaşan Sarı-Mavili kulüp, Salihli Belediyespor’dan Meyafir Tekin ve Yüksekova Belediyespor’dan Burak Halil’i kadrosuna kattı. Bağlar Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında iki hafta sürecek kamp çalışması için Nevşehir’e giderek burada çalışmalara başladı. Ürgüp bölgesindeki kampın 7 Eylül’de sona ereceği ifade edildi. Şu ana kadar oynadığı tek hazırlık maçında Muş Menderesspor’u 1-0 yenen Bağlar Belediyespor, kamp boyunca da hazırlık maçları yaparak eksiklerini gidermeye çalışacak.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow