hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar esnafı koronavirüs tedbirlerine uyuyor

    Bağlar esnafı koronavirüs tedbirlerine uyuyor
    expand

    Bağlar esnafı koronavirüs tedbirlerine uyuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi ekiplerince yapılan incelemede ilçe esnafının koronavirüs tedbirlerine uyduğu gözlendi.
    Bağlar Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, hükümetin açıkladığı koronavirüs önlemleri kapsamında ilçede denetimler gerçekleştiriyor. Ekipler, bir yandan fiyatlarla ilgili uyarılan yaparken, diğer yandan da kapalı olması gereken iş yerleri ile ilgili kontroller gerçekleştiriyor. Denetimlerde, ilçedeki esnafın tedbirlere uydukları gözlendi. 
    Esnafların korononavirüs ile ilgili tedbir ve kurallara uygun davranmasının toplumun sağlığı açısından sevindirici olduğunu anlatan Bağlar Belediye Başkanı söyledi. Beyoğlu, "Allah'ın izniyle devletimiz ve milletimiz bu işin altından başarıyla kalkacak ve bu süreci hep beraber atlatacağız. Panik yok, tedbir var sloganı ile hareket ediyoruz. Ekiplerimiz sahada gerekli çalışmaları yapıyor. Gerekli tedbirleri almakla birlikte hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen tüm ihbar ve talepleri değerlendiriyoruz. Devletimizin belirlediği tedbirlere vatandaşlarımız uyuyor. Bu konuda vatandaşlarımız çok duyarlı davranıyor. Bundan ötürü esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow