hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar Belediyesi'nden iş yerlerine denetim

    Bağlar Belediyesinden iş yerlerine denetim
    expand

    Bağlar Belediyesi'nden iş yerlerine denetim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rihan ALP/ DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi bünyesindeki ekipler, satışı yasaklanmış olan maytap, çatapat gibi patlayıcı ve parlayıcı maddelerin satışını yapan iş yerlerini denetledi.
    Bağlar Belediyesi bünyesindeki zabıta ekipleri, birçok yaralanmaya ve zaman zaman ölümle sonuçlanan olaylara neden olan maytap, patlayıcı ve parlayıcı madde satışı yapan iş yerlerine denetimler yaparak söz konusu maddeleri imha etti. İlçe genelinde yasaklı maddelerin satışını yaptığı tespit edilen yerlere yönelik uygulama başlatan ekipler, daha önce yapılan uyarıları dikkate almayan iş yerlerine yasal işlem uyguladı. Ekipler, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla denetimleri eğitim kurumlarının çevrelerinde yoğunlaştıracaklarını ifade etti.
    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, insan sağlığını tehdit eden, gürültü kirliliğine neden olan patlayıcı ve parlayıcı maddelerle ilgili çalışmalarından dolayı zabıta ekiplerini kutlayarak, halkın huzurunu ve sağlığını ilgilendiren konularda tedbirler almaya devam edeceklerini söyledi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow