hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar Belediyesi'nden öğrencilere eğitim seti

    Bağlar Belediyesinden öğrencilere eğitim seti
    expand

    Bağlar Belediyesi'nden öğrencilere eğitim seti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rihan ALP/ DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi'nce alanı metruk durumdayken botanik ve organik bahçeye dönüştürdüğü okuldaki öğrencilere eğitim seti dağıtıldı.
    Bağlar Belediyesi bünyesindeki Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve okul yönetiminin katkılarıyla ilçedeki Arif Eminoğlu İlkokulu'nun metruk durumunda olan okul alanı, botanik ve organik bahçeye dönüştürüldü. Meyve fidanlarının dikildiği okul bahçesindeki alan ise kilitli taşlarla döşendi. 
    Yenilenen okulu ziyaret eden Bağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhammed Akar, öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı. Çocuklarla yakından ilgilenen Akar, halk oyunları ekibinin gösterisine de eşlik etti. Daha sonra sınıfları dolaşan Akar, yetkililerden okul hakkında bilgiler aldı.  Bağlar Belediyesi olarak eğitime destek vermekten mutlu olduklarını söyleyen Akar, "Bu okulumuz botanik bahçesi, hayvan barınakları, spor alanları, teknoloji sınıflarıyla ve daha birçok yenilikle örnek bir okul haline geldi. Belediye olarak bu tabloya katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Hasan Basri Güzeloğlu ile Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu'nun başlatmış olduğu temizlik seferberliği ile okullarımıza, caddelerimize, sokaklarımıza yani hayatın dokunduğu tüm alanlara hizmetlerimizi aralıksız götüreceğiz. Hem bu okulumuzda hem de Bağlar ilçemizde bulunan diğer okullarımızda desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Karacadağ'ın en ucundaki köyümüzdeki okullara da uzak demeden hizmetlerimizi götürmeye gayret edeceğiz. Ben de eski bir öğretmenim, 10 yıllık bir eğitimci geçmişim olması nedeniyle eğitim camiamızın talep ve isteklerini çok derinden bilirim ki bunun için buradayım" dedi.
    Konuşmasının ardından Akar, öğrencilere eğitim seti hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow