hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar'a yeni yollar kazandırıldı

    Bağlara yeni yollar kazandırıldı
    expand

    Bağlar'a yeni yollar kazandırıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'da Bağlar Belediyesi, 5 Nisan ve Yeniköy Mahallelerinin kaldırım ve ara sokaklarını parke taşlarıyla yeniledi. Kırsal Akdibek Mahallesi ve mezralarına da yeni yollar kazandırılarak vatandaşlarına şikayetlerine son verildi.

    Diyarbakır'da 400 binden fazla nüfusu ile Türkiye'deki 36 ilden daha büyük olan Bağlar ilçesinde cadde ve sokaklar asfaltlandı. Ara sokaklar ve kaldırımlar parke taşlarıyla yenilenerek vatandaşlar için kullanışlı hale getirildi. Yol sorunu yaşayan kırsal yerleşim yerlerine de yeni yollar kazandırdı. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda Yeniköy ve 5 Nisan Mahallelerinin ara sokakları parke taşlarıyla yenilendi. Kırsal yerleşim yerlerinde sürdürülen çalışmalarda ise Akdibek Mahallesi ve mezraları yeni yollara kavuşturularak vatandaşların ulaşım ile ilgili şikayetlerine son verildi.

    'GÜZEL HABERLER VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

    Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Önümüzdeki günlerde diğer yerleşim yerlerine yapılan hizmetlerle ilgili kamuoyuna güzel haberler vereceğiz. Biz milletimize hizmet etmeyi gönül işi olarak görüyoruz. Yeni hizmetlerle gönüller kazanmaya ve bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow