hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar'da, 1 yılda 19 bin metrekare parke taşı döşendi

    Bağlarda, 1 yılda 19 bin metrekare parke taşı döşendi
    expand

    Bağlar'da, 1 yılda 19 bin metrekare parke taşı döşendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serhat ÖZDEMİR/DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar ilçesinde parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Bu yıl belediyemizin imkanlarıyla 19 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması yaparak yerleşim yerlerini vatandaşlarımızın günlük yaşam koşulları için elverişli hale getirdik" dedi.
    Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Birçok cadde ve sokakta ilk kez bu hizmet yapılırken, bazı yerlerde de kullanılamaz hale gelen parke taşları sökülerek yenileri monte ediliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarda Bağcılar Mahallesi'ndeki ara sokaklar ve kaldırımlar yenilenerek ulaşım için elverişli hale getirildi. İlçede bir yıl içerisinde yapılan çalışmalarda 19 bin metrekare parke taşı döşendi.
    'UZUN YILLAR HİZMET ALAMAYAN BÖLGELERE HİZMET KAZANDIRDIK'
    Uzun yıllar hizmet alamayan yerleşim yerlerinin, kendi dönemlerinde ilk kez böyle geniş kapsamlı bir hizmet aldığını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, şunları söyledi:
    "Belediyenin imkanlarıyla yapılan çalışmalarla kaldırımlar ve ara sokaklar vatandaşların kullanımı için modern bir görüntüye kavuşturuldu. Kış koşullarına rağmen çalışmalar devan ediyor. Bizim için hizmetin yazı ve kışı yok. Vatandaşlarımızın yaşadığı yerleşim yerlerini güzelleştirmek için her koşulda tüm imkanlarımızla beraber çalışıyoruz. Bugüne kadar hizmet alamamış olan bir çok mahalle, cadde ve sokağımıza halkımızın en temel hakkı olan hizmeti kazandırdık. 2020 yılı içerisinde 19 bin metrekare parke taşı döşeyerek ilçemizi güzelleştirdik. Büyük bir aşk ve heyecanla hizmet yolculuğuna devam edeceğiz."
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow