hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar'da 8'inci Aile Destek Merkezi açıldı

    Bağlarda 8inci Aile Destek Merkezi açıldı
    expand

    Bağlar'da 8'inci Aile Destek Merkezi açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rihan ALP/ DİYARBKAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki 8'inci Aile Destek Merkezi açıldı.
    Bağcılar semtinde 8'incisi hizmete giren Aile Destek Merkezi'nin açılışına; Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal’ın eşi Nesrin Bal ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu da katıldı. Kadınlara yönelik eğitim ve sosyal faaliyetler yürütülecek merkez, dua edildikten sonra açıldı. Ayşe Güzeloğlu, Nesrin Bal ve Dürdane Beyoğlu, açılıştan sonra merkezi inceleyerek kadınlarla yapılan faaliyetler hakkında sohbet etti.
    Aile Destek Merkezlerinin kadınlar ve çocuklar için önemli faaliyetlere imza attığını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun eşi Dürdane Beyoğlu, "Ümit ediyoruz ki burada çok faydalı sonuçlar sağlayacak. Başta sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Hasan Basri Güzeloğlu ve kıymetli eşi Ayşe Güzeloğlu olmak üzere projeyi gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu merkez insanlarımıza heyecan ve aynı zamanda bir uygulamalı mesleki eğitim anlamında katkı sağlayacaktır. Yarınlarımızın umudu olan kadınlarımızı da bu merkezlerden faydalanmaya davet ediyorum" dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow