hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar'da kırsal mahallelerin yolları yenilendi

    Bağlarda kırsal mahallelerin yolları yenilendi
    expand

    Bağlar'da kırsal mahallelerin yolları yenilendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar ilçe Belediyesi ekipleri 1 haftalık çalışmayla yaklaşık 15 kırsal mahallenin yollarını yenileyerek olası su taşkınları ve afetlere karşı beton boru döşeyerek altyapı eksiklerini giderdi.

    Bağlar Belediyesi, bahar döneminin gelmesiyle kış dönemindeki olumsuz hava koşullarından hasar gören yerleşim yerlerindeki alt yapı çalışmalarını gidermek için çalışma başlattı. Bu kapsamda bir hafta içerisinde 15 kırsal mahalle ve mezranın yolları yenilenirken, olası sel baskınları ve afetlere karşılık da  birçok bölgede beton boru döşeme çalışması gerçekleştirildi.

    'DİĞER MAHALLELER İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR'

    Muhtarlar ve vatandaşlar yapılan hizmetten dolayı Başkan Hüseyin Beyoğlu ve belediye ekiplerine teşekkür ederken, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin diğer kırsal mahalle ve mezralarda da yol yenileme ve altyapı eksikliklerini giderme çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, "Kovid-19 ile mücadeleye devam ederken vatandaşlarımız için çok önemli olan hizmetleri aksatmadan yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow