hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar'da su taşkınlarından etkilenen mahalleye beton boru hizmeti

    Bağlarda su taşkınlarından etkilenen mahalleye beton boru hizmeti
    expand

    Bağlar'da su taşkınlarından etkilenen mahalleye beton boru hizmeti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serhat ÖZDEMİR/DİYARBAKIR, (DHA)-DİYARBAKIR'ın Bağlar ilçesinde su taşkınlarıyla gündeme gelen Yukarı Mollaali Mahallesi'nin yıllardır yaşadığı sorun belediye tarafından döşenen beton borularla çözüme kavuştu. Geçmiş yıllarda su taşkınları nedeniyle hayvanlarının telef olduğunu ve arazilerin zarar gördüğünü ifade eden Muhtar Şerif Yılmaz, "Sorunun kısa sürede çözülmesini sağlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na mahallem adına teşekkür ediyorum" dedi.
    Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde bulunan ve Bağlar ilçesine bağlı olan kırsal Yukarı Mollaali Mahallesi'nin sakinleri, yağışlı dönemlerde meydana gelen sel ve su taşkınları nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek sorunun çözümü için Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na ulaştı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini görevlendiren Başkan Beyoğlu, uzun yıllara dayanan şikayetin kısa sürede ortadan kalkmasını  sağladı. Beton boruların yer altına döşendiği mahalle, olası sel ve su taşkınlarına karşı koruma altına alındı. 
    'BU SORUNDAN ÇOK ÇEKTİK'
    Yukarı Mollaali Mahalle Muhtarı Şerif Yılmaz, geçmiş yıllarda çok zor durumda kaldıklarını ifade ederek sorunu çözümüne katkı sunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na teşekkür etti. Muhtar Yılmaz, "Hayvanlarımız telef oldu, tarım arazilerimiz zarar gördü. Ulaşımda da sorun yaşıyorduk. Durumu başkanımıza aktardık. Uzun yıllardır çözülmesini beklediğimiz sorun kısa sürede çözüldü. Allah kendisinden ve emek veren herkesten razı olsun" diye konuştu.
    'MİLLETLE ARAMIZDA HİÇBİR ENGEL YOK'
    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sorunların kısa sürede çözümü için muhtarlar için özel bir iletişim hattı oluşturduklarını dile getirerek, "Bu vesile ile muhtarlarımız doğrudan bize ulaşıyor. Biz de ilgili birimlerimiz aracılığı ile zaman kaybetmeden ivedilikle sorun tespiti yaparak pratik çözümleri devreye sokuyoruz. Vatandaşımızın huzur ve güven içerisinde yaşam sürmesini önemsiyoruz. Halkımızla aramızda hiçbir engel yok. Bu mahallemizin de böyle bir sorunu olduğunu öğrenince hemen harekete geçerek çözülmesine vesile olduk" ifadelerini kullandı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow