hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar'daki mezarlıklarda denetim

    Bağlardaki mezarlıklarda denetim
    expand

    Bağlar'daki mezarlıklarda denetim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elif FİLİZ/DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR Büyükşehir Belediyesi, Bağlar Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Bağlar ilçesindeki mezarlık koordineli denetim yapıldı.
    Büyükşehir Belediyesi, Bağlar Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'nda koordineli denetim düzenlendi. Denetimlerde incelemede bulunan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu ile Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mezarlık ziyaretine gelenlere lokum, akide şekeri ve gül suyu ikram ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.
    Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun öncülüğünde kentte hizmet atağı başlatıldığını  belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Mezarlık alanlarında görüntü kirliliğine yol açan ve rahatsızlık yaratan olumsuz tabloları ortadan kaldırmak için denetimleri sıklaştırdık. Mezarlıklar bundan sonra vatandaşlarımız için daha güvenli olacak” dedi. Başkan Beyoğlu, Bağlar Belediyesi olarak vatandaşların yaşamını ilgilendiren tüm alanlarda hassasiyet göstererek hizmet üretmeye çalıştıklarını kaydetti.
    Denetim kapsamında mezarlık alanları içerisinde izinsiz olarak kurulan su bidonları kaldırılırken, mezarlıkların güvenliğini sağlamaya yönelik tedbirler artırıldı. Belediye ve emniyet ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler, uzun süreden beri mezarlık alanlarında yaşanan olumsuz görüntülerden rahatsız olan vatandaşları memnun etti. 

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow