hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar'ın 5 bin nüfusluk mahallesi 26 yıl sonra asfaltlandı

    Bağların 5 bin nüfusluk mahallesi 26 yıl sonra asfaltlandı
    expand

    Bağlar'ın 5 bin nüfusluk mahallesi 26 yıl sonra asfaltlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi tarafından yapılan çalışmayla 5 bin nüfuslu Alipınar Mahallesi'ndeki caddeler 26 yıl aradan sonra asfaltlandı.
    Bağlar Belediyesi'nce ilçedeki caddelerde asfalt çalışması sürüyor. 2 yıl önce belediyeden hizmet alamadıkları için yaptıkları eylemle gündeme gelen Alipınar Mahallesi sakinlerinin talebin karşılayan AK Parti'li Bağlar Belediyesi ekipleri, mahalledeki caddelerinde 26 yıl aradan sonra asfaltlama çalışması başlattı. 
    Alipınar Mahallesi'ni ziyaret ederek, çalışmaları denetleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle sakinleriyle yapılan hizmetleri değerlendirdi. Ziyarette konuşan Başkan Beyoğlu, "Cumhurbaşkanımız Bayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi bizim muhatabımız milletimizdir. Milletimizle güzel bir gönül bağı oluşturduk. Onların talebini ve memnuniyetini öne alarak hizmetler yapıyoruz. Bu inanç ve düşünce ile yolumuza devam edeceğiz" dedi. 
    Alipınar Mahalle muhtarı Orhan Akyapı, uzun yıldan sonra mahallelerine yapılan hizmetten dolayı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow