hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Beyoğlu'dan ihtiyaç sahibi aileye destek

    Başkan Beyoğludan ihtiyaç sahibi aileye destek
    expand

    Başkan Beyoğlu'dan ihtiyaç sahibi aileye destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ihtiyaç sahibi Avcı ailesinin evini onarıp, yeni eşyalarla döşedi.
    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle ziyaretleri sırasında eşi ve 3 çocuğuyla tek odalı evde yaşayan Orhan Avcı'nın evine geldiği, gördüğü manzara karşısında üzüntüsünü dile getirerek, aile destek sözü verdi. Başkan Beyoğlu'nun desteğiyle Avcı ailesinin evinde onarım çalışmaları yapılarak, eşyaları yenilendi. Orhan Avcı, kendilerine yardım eli uzatan Başkan Beyoğlu’na teşekkürlerini illeti.
    Bağlar Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelere her zaman destek olacaklarını anlatan Başkan Beyoğlu, insani ve vicdani vazifelerini yerine getirdiklerine dikkat çekerek, ziyaretler sırasında vicdanları yaralayan dramlarla karşılaştığını söyledi. Başkan Beyoğlu, "Üzülmemek elden değil. Tabii ki üzülüyoruz. Ama bizim görevimiz sadece üzülmek değil, aynı zamanda çözüm üretmektir. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde imkanlarımızı zorlayarak böyle hemşerilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Bu iş sadece bizimle olmaz. Tüm kesimleri bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Tek bir insanımız bile bu şartlarda yaşıyorsa bizler kafamızı rahat şekilde yastığa koyup uyumamalıyız" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow