hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Batı Karakoç mahallesinin yolu yapıldı

    Batı Karakoç mahallesinin yolu yapıldı
    expand

    Batı Karakoç mahallesinin yolu yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elif FİLİZ/ DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR Bağlar Belediyesi, 20 yıldır yapılmayan ve vatandaşların çilesi haline gelen kırsal bölgedeki Batı Karakoç mahallesinin yolunu yaparak önemli bir hizmeti hayata geçirdi. Baştan sona yenilenen ve alt yapısı tamamlanan yolun hizmete girmesi 1500 nüfuslu yerleşim yerinde yaşayan vatandaşların yüzü güldü.

    İlçeye bağlı kırsal bölgedeki Batı Karakoç mahallesinin sakinleri, yıllardır çözülmeyen sorunlarını Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na ulaştırdı. Başkan Beyoğlu’nun talimatı üzerine harekete geçen Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatarak kısa zamanda yolu baştan sona yeniledi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamladı. Daha önce kullanılamayan, çamur yığını ve bataklık haline gelen yolun tamamlanması 1500 nüfuslu mahallede sevinçle karşılandı.

    "Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Yıllardır çeşitli nedenlerle yapılmayan ve ihmal edilen köyümüzün yolunu yaptık. Vatandaşlarımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur, onların duası bize yeter" dedi.

    'VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYOĞLU’NA TEŞEKKÜR'

    Önceden köy iken yerel yönetimler yasasının değişmesiyle mahalle statüsü kazanan Batı Karakoç mahallesi sakinleri yapılan hizmetin kendileri için çok değerli olduğuna işaret ederek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ”Yıllardır çeşitli nedenlerle yapılmayan ve ihmal edilen köyümüzün yolunu yaptık. Vatandaşlarımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur, onların duası bize yeter” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow