hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beyoğlu: 22 ayda büyük bir değişime imza attık

    Beyoğlu: 22 ayda büyük bir değişime imza attık
    expand

    Beyoğlu: 22 ayda büyük bir değişime imza attık

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serhat ÖZDEMİR/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'da AK Parti Bağlar İlçe Kongresi'ne katılan Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, görevde oldukları 22 ayda hizmet alınanda büyük bir değişime imza attıklarını belirterek, uzun yıllardır ihmal edilen sorunları çözmeye yönelik önemli başarılar sağladıklarını söyledi. 
    AK Parti'li Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, partisinin Bağlar İlçe Başkanlığı kongresine katıldı. Kongrede yaptığı konuşmada Beyoğlu, 22 ay gibi kısa bir zamanda herkes tarafından fark edilebilen bir değişime imza attıklarını söyledi. Uzun yıllar hak ettiği hizmetleri alamayarak ihmal ve istismar edilen Bağlar'da öncelikle halkın arasına girerek herkesin kapısını çalıp,  gönüllerini alarak büyük bir bağ oluşturduklarını ifade eden Beyoğlu, vatandaşın yaşamını olumsuz etkileyen alt yapı ve üst yapı sorunlarını ortadan kaldırdıklarını belirtti. 
    'AK PARTİ DAVA HAREKETİDİR'
    İlçe tarihinde ilk kez devasa projeler hazırlayarak hayata geçirdiklerini anlatan Beyoğlu, "Geride bıraktığımız kısa zamanda elde ettiğimiz başarıdan cesaret alarak inşallah önümüzdeki zamanı çok daha iyi değerlendirerek vizyon projelerimizi hayata geçirip Bağlar'ı gelecekte yaşanılabilir model bir şehir haline getireceğiz. Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın milletin dualarına mazhar olan mücadelesini esas alarak çıktığımız bu yolda aşkla koşmaya devam edeceğiz" dedi.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow