hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beyoğlu, 'Karadeniz fotoğrafları' sergini gezdi

    Beyoğlu, Karadeniz fotoğrafları sergini gezdi
    expand

    Beyoğlu, 'Karadeniz fotoğrafları' sergini gezdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rihan ALP/DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, İçkale Müze Kompleksi’ndeki 'Karadeniz fotoğrafları' sergisinin açılışına katıldı.
    Sur ilçesindeki İçkale Müze Kompleksi'nde 'Karadeniz fotoğrafları' sergisi Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun katımıyla açıldı. Açılıştan sonra sergi gezen Başkan Beyoğlu, fotoğraflar hakkında fotoğraf sanatçısı Mehmet Öztürk'ten bilgi aldı. Sergilenen fotoğrafların çok anlamlı gördüğünü anlatan Başkan Beyoğlu, "Yapılan çalışmaları çok beğendim. Hepsi birbirinden değerlidir. Diyarbakır ile Karadeniz arasında kurulan bu gönül köprüsünden dolayı emeği olan herkesi tebrik ediyorum" dedi. 
    Fotoğraf sanatçısı Metin Öztürk, Diyarbakır’a daha önce 2 kez geldiğini ve şehrin dokusuna hayran kaldığını söyledi. Öztürk, "Fotoğraf ve yollar benim görsel serüvenimin döngüsü. Fotoğraf için geziyorum, gezmek için fotoğraf çekiyorum benim vazgeçilmezim. Bugüne kadar yaptığım çalışmaları hiçbir karşılık beklemeden insanlarla paylaşmaya çalıştım. Bunu yaparken bölgemizin görsel zenginliklerini tüm dünyaya tanıtmak istiyorum" diye konuştu.
    Fotono21 Fotoğraf Derneği Başkanı Mehmet Kılıçoğlu ise tüm fotoğraf gönüllülerini bir araya toplamaktan ziyade, bir arada uyumlu çalışabilecek fotoğraf ekipleri oluşturmak, sabır ve istikrarla projeler üretmek ve bunları paylaşmaktan haz duyacak bir gönül birlikteliğini kurmaya çalıştıklarını dile getirdi.
    Sergi, 4 Kasım tarihine kadar ziyaretçilere açık kalacak.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow