hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beyoğlu, yoksul ve hastaların evine çat-kapı gitti

    Beyoğlu, yoksul ve hastaların evine çat-kapı gitti
    expand

    Beyoğlu, yoksul ve hastaların evine çat-kapı gitti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yoksul, hasta ve dezavantajlı vatandaşların evlerine çat-kapı giderek sıkıntılarını dinledi, sorunlarının çözümü için çalışma başlattı.
    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Yeniköy mahallesinde yaşayan yoksul, hasta ve dezavantajlı vatandaşlara moral ziyareti gerçekleştirdi ve sıkıntıları için çalışma başlattı. Evlere çat-kapı usulü giderek sorunlarını dinlediği vatandaşlar, başkan Beyoğlu'nun görünce hem şaşırdı, hem de duygulandı.
    'VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM'
    Yatalak olan yaşlı bir kadınla engelli olan genç bir kadını ziyaretinde kadınların sorunlarını dinleyen ve ilgilenen Beyoğlu, göreve başladığı günden bu yana hemen her gün vatandaşların ev ve iş yerlerini ziyaret ettiğini belirterek Yeniköy mahallesindeki bu tablodan çok etkilendiğini söyledi. Beyoğlu, ''Gönül ister ki herkesin derdine derman olalım ama buna imkan yok. Yine de tüm gücümüzle vatandaşlarımızın yanında ve emrinde yer almaya devam edeceğiz" dedi. Hastalarla yakından ilgilenen Beyoğlu, yaşadıkları sıkıntıların çözümü için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi. Ziyarette duygusal anlar da yaşandı.
    Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ve evlerine davet ettiği Beyoğlu'na eşi Dürdane Beyoğlu, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya ve Ak Parti Bağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatime Alakuş ta eşlik etti. Ziyaretleri sırasında mahalle fırınına da uğrayan Beyoğlu, fırıncı esnafını rahatlatacak kararlar alacaklarını söyledi. Beyoğlu, "Fırıncı esnafını önemsiyoruz.Önümüzdeki günlerde esnafımızın lehine olacak ve vatandaşımızı mağdur etmeyecek kararlar ve tedbirler  alacağız" dedi.
    'GÖNÜLLERE GİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ'
    Mahalle sakinleriyle çeşitli konularda  sohbet eden Başkan Beyoğlu, "Mahalle mahalle ve sokak sokak ziyaretler gerçekleştirerek her gün evlerinde vatandaşlarımıza misafir oluyoruz.Yeniköy mahallesindeki tablo bizi çok etkiledi, duygulandırdı. İmkan olsa günün her saati vatandaşımızın yanında olmak isteriz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devletimizin verdiği imkanlarla daha çok milletimizin yanında yer alacağız" diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow