hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beyoğlu'ndan harabe evde yaşayan aileye destek

    Beyoğlundan harabe evde yaşayan aileye destek
    expand

    Beyoğlu'ndan harabe evde yaşayan aileye destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elif FİLİZ/DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, tek odalı harabe evde yaşayan Şingez ailesinin evini yeniledi. 
    Bağlar ilçesindeki Muradiye Mahallesi'ndeki tek odalı harabe evinde oturan Şingez ailesinin evi Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından yenilendi. Şingez ailesinin yaşadığı zorluğu bir süre önce yaptığı ziyarette tanık olan Başkan Beyoğlu, evlerini yaşanılabilir hale getirdi.  
    Bakım ve onarımı tamamlanan evde Şingez ailesini ziyaret eden Başkan Beyoğlu, Bağlar Belediyesi olarak mağdur olanlar desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Başkan Beyoğlu, "Zaman ve mekan fark etmeden her zaman milletimizin içindeyiz. Sahada olup sorunları yerinde görünce bazı şeyleri daha iyi görebiliyoruz. Yüreğimizi inciten böyle çok acı hikayeler var. Bu ailemizin durumuna üzüldük ve yardımcı olmaya çalıştık. İmkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnsanların duasını almak kadar güzel bir şey olamaz" dedi. 
    Başkan Beyoğlu'nun kendilerine yaptığı destekten ötürü teşekkürlerini ileten Perdeneşin Şingez, "Çok zor şartlarda yaşıyoruz. Maddi imkanlarımız yok. Bu yüzden başkanımızdan yardım istedik. Allah razı olsun kendisinden. Evimizi bakım ve onarımdan geçirerek çok güzel bir hale getirdi. Allah böyle insanların sayısını artırsın” diye konuştu.
     FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow