hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beyoğlu'ndan karantinadakilere tatlı ikramı

    Beyoğlundan karantinadakilere tatlı ikramı
    expand

    Beyoğlu'ndan karantinadakilere tatlı ikramı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, koronavirüs tedbirleri nedeniyle Kazakistan'dan Diyarbakır'a getirilerek yurda yerleşenleri ziyaret ederek, tatlı ikram etti.
    Koronavirüs tedbirleri kapsamında 12 Mayıs günü Kazakistan'dan getirilen 220 Türk vatandaşı, Diyarbakır'da öğrenci yurduna yerleştirilerek karantinaya alındı. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Halid Bin Velid Öğrenci Yurdu'nda yerleştirenleri ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu. 
    Ziyarette konuşan Başkan Beyoğlu, Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi dünyaya örnek olduğunu söyledi. Başkan Beyoğlu, "Devletimiz Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde ortaya koyduğu başarılı mücadeleyle koronavirüs sürecinde dünyaya örnek oldu. Böyle bir lidere ve devlete sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Sizler karantina bitene kadar burada bereketi ve misafirperverliği ile nam salan kadim kentimizin misafirlerisiniz" dedi.
    YURT BAHÇESİNE FİDAN DİKTİ 
    Başkan Beyoğlu, ziyareti sırasında yurt bahçesine fidan dikerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan anısına dikilen fidanları suladı. 
    Karantinada kalanlar, Başkan Beyoğlu'na yaptığı ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow