hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklardan video konferanslı '23 Nisan' kutlaması

    Çocuklardan video konferanslı 23 Nisan kutlaması
    expand

    Çocuklardan video konferanslı '23 Nisan' kutlaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi bünyesindeki eğitim destek evinde katılan öğrenciler koronavirüs salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı vidolu konferansla kutladı.
    Bağlar Belediyesi bünyesindeki eğitim destek evleri ve çocuk merkezlerinde yer alan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle bir arada kutlayamayınca, hazırladıkları videolarla kutlama mesajı yayımladı. Yaşları 5 ila 10 arasında değişen kız ve erkek çocuklar, videoda günün anlam ve önemini belirten şiirler okuyarak, coşkulu şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
    BAŞKAN BEYOĞLU ÇOCUKLARI TEBRİK ETTİ
    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, salgın riski nedeniyle dışarı çıkamayan çocukların video konferans yöntemiyle kendi bayramlarını kutlayarak örnek bir davranışa imza attığını söyledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına hediye edildiğini anlatan Beyoğlu, çocukların bayramını kutladı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow