hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dicle Elektrik'ten kesintisiz enerji çalışması

    Dicle Elektrikten kesintisiz enerji çalışması
    expand

    Dicle Elektrik'ten kesintisiz enerji çalışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında acil durumlar dışında bakım ve onarım çalışmaları ile yatırım çalışmalarını geçici olarak durduran Dicle Elektrik Anonim Şirketi (DEDAŞ), sorumluluk bölgesindeki yaklaşık 2 milyon abonesine kesintisiz enerji sağlamak için çalışması sürüyor. 
    Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak kentlerine dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, koronavirüs salgını nedeniyle enerji kesintisi yaşanmaması tedbirleri sürüyor. Şirkete ait işyerlerinde çalışanlar ve müşterilerin sağlığı için bir dizi tedbir alınırken, saha personeli için de iş ve işçi güvenliğini birlikte gözeten uygulamalar hayata geçiriliyor.
    Acil durumlar haricinde planlı kesintileri tamamen durduran Dicle Elektrik'in bu dönemdeki önceliği 'Evde kal' tavsiyesine uyarak, evinde kalan abonelerine kesintisiz enerji sağlamak amacıyla koronavirüs bulaşma riskine karşı tüm koruyucu tedbirleri mevcut tam donanımlı acil durum ekipleri oluşturuldu.  
    Dicle Elektrik acil durum ekipleri, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinin karantinada bulunan Şekerli mahallesine giderek kesici ölçü kabininde yaşanan arızayı giderdi. Ayrıca Şırnak’ın Gökçe köyünde olumsuz hava koşulları nedeniyle devrilen bir elektrik direği Dicle Elektrik acil durum ekipleri tarafından yenisiyle değiştirildi. Siirt'te ise ekipler, hava muhalefeti yüzünden kopan iletkeni kısa sürede onardı.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow