hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dicle Elektrik'ten koronovirüs tedbirleri sürüyor

    Dicle Elektrikten koronovirüs tedbirleri sürüyor
    expand

    Dicle Elektrik'ten koronovirüs tedbirleri sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİCLE Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), koronavirüs tedbirleri kapsamında sahada çalışanların her gün ateşleri kontrol edilip, kullandıkları araç ve gereçler dezenfekte ediliyor.
    Dicle Elektrik, koronavirüsle mücadele sürecinde müşterilerine kesintisiz enerji sağlamak için kritik görev yapan saha personelinin sağlığını yakından takip ediyor. Koronavirüsün ortaya çıktığı ilk günden bilgilendirme toplantıları gerçekleştirerek çalışanlarını salgından korunma önlemleri konusunda eğitimden geçiren şirket, aynı zamanda çalışanlarını ve müşterilerini salgından korumak için sıkı tedbirler uygulamaya devam ediyor.
    Karantinaya alınan bölgeler başta olmak üzere sahada görev yapan tüm personel her gün düzenli kontrolden geçiriliyor. Bu kapsamda işe gelişlerinde düzenli olarak saha çalışanlarının ateşleri kontrol ediliyor, kullandıkları araç ve gereçler rutin aralıklarla dezenfekte ediliyor.
    Dicle Elektrik saha çalışanları, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) uzmanları tarafından hangi durumda ne yapmaları gerektiği konusunda da sürekli olarak bilgilendiriliyorlar. Mardin İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan İSG uzmanı Şehmus Öner, çalışanları sosyal mesafe, yakın temastan kaçınma, kalabalık ortamlardan uzak durma, hijyen, koruyucu donanım ve kullanılan malzemelerin dezenfekte edilmesi gibi konularda sürekli bilgilendirdiklerini ve uygulamalarını denetlediklerini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow