hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diyarbakır'da çiftçilere destek

    Diyarbakırda çiftçilere destek
    expand

    Diyarbakır'da çiftçilere destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Selim KAYA- Elif FİLİZ/ DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere destek amacıyla Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti'ne katılacak.
    Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti'ne Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi katılım sağlayacak. Çiftçilere destek olmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi'nin heyete katılmasıyla ilgili Tarım Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nda (TKDK) toplantı düzenlendi.

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkan Vekili ve TKDK İl Koordinatörü Hikmet Güneş, başkanlığında yapılan toplantıda, Büyükşehir Belediyesi'nin heyete katılımı değerlendirildi. Toplantıda Güneş, bu uygulama Türkiye'de bir ilk olduğunu ifade ederek, "Diyarbakır Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sşsayın Hasan Basri Güzeloğlu'nun talimatları ile ilk meclis toplantımızda belediyenin, Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Müteşebbis Heyetine katılıma durumunu görüşmek üzere bir araya geldik. Bu proje pilot olarak ilk kez Diyarbakır'da uygulandı. Sayın valimizin talimatları doğrultusunda yeni süreçte Diyarbakır için bu kadar önemli olan bir projenin teknik, idari ve yönetimsel zaaflardan dolayı başarısız olmasına müsaade etmeyeceğiz. Yeni süreç tamamlandığında Büyükşehir Belediyesi, siz yatırımcıların rahat bir ortamda hayvancılık faaliyetlerini yürütmesi için gerekli kurumsal desteği sağlayacaktır" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow