hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlar Belediyesi'nden kanser hastası anneye destek

    Bağlar Belediyesinden kanser hastası anneye destek
    expand

    Bağlar Belediyesi'nden kanser hastası anneye destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Esat TAŞTEKİN/ERGANİ(Diyarbakır), (DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ergani ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi ve kanser hastası Filiz Yıldırım'ı (33) ziyaret ederek, her türlü desteği sağlayacağını söyledi. 
    Ergani ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi ve kanser hastası Filiz Yıldırım'ı ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Yıldırım'ın tedavi süreci ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için çalışma başlattı. Yıldırım'a nakdi destekte de bulunan Beyoğlu, 20 ayda Bağlar ilçesinde 300 binden fazla vatandaş ile temas kurduklarını, pandemi süreci dahil her gün 4-5 aileyi ziyaret ederek sorunlarına çözüm aradıklarını söyledi. Yıldırım ailesine her türlü desteği sağlayacaklarını ifade eden Beyoğlu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdim. Moral vermek istedim. Bu zorlu süreçte yalnız değilsiniz. Hastalık hepimiz için bir sabır ve dayanışma imtihanıdır. Bu kardeşimiz inşallah bu süreci atlatıp çok sevdiği ve uğruna her zorluğa katlandığı iki yavrusuyla beraber hayata dört elle sarılacak. Biz de elimizden gelen her türlü desteği sunacağız" dedi.
    Filiz Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Diyarbakır'dan sesimizi duyarak buraya kadar gelen ve verdiği destekle bizi mutlu eden başkanıma ne kadar teşekkür etsek azdır. Moral ve destek verdiniz. Biz sizden razı olduk. Allah da sizden razı olsun" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow