hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güzeloğlu'ndan 29 Ekim mesajı

    Güzeloğlundan 29 Ekim mesajı
    expand

    Güzeloğlu'ndan 29 Ekim mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elif FİLİZ/ DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Hasan Basri Güzeloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.
    Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, Cumhuriyeti ayakta tutan yegane kuvvetin millet olduğunu söyledi. Güzeloğlu, mesajında şunları kaydetti:
    "Aziz milletimizin inanç, cesaret ve fedakârlıkla elde ettiği zaferin meyvesi olan Cumhuriyetimizin 96. yılını kutlarken, yeni bir çağın eşiğinde, büyük bir millet olarak güçlü bir devlet olma yolunda yürümenin heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyeti ayakta tutan yegâne kuvvet milletin kendisidir. Milletimiz, Cumhuriyeti benimsemiş ve bütün değerlerine sıkıca sarılmıştır. İstiklal Mücadelesindeki başarımızı nasıl birlik ve beraberliğimize borçluysak, bugün de önümüze çıkabilecek engelleri aşmak için, aynı duyguya ihtiyacımız vardır. Bu inancımızı güçlü tuttuğumuz müddetçe aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Türkiye Cumhuriyeti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önünde uzanan aydınlık yolda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, güçlü demokrasisi, güçlü ekonomisi ve güçlü diplomasisi ile yarınlara umutla yürüyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; mukaddes vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin taçlanarak Cumhuriyetimizin kurulduğu bu anlamlı günün yıldönümünde, Diyarbakırlı hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, Cumhuriyetimizi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, toprakları kanlarıyla sulayarak bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow