hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İhtiyaç sahibi aileye Başkan Beyoğlu sahip çıktı

    İhtiyaç sahibi aileye Başkan Beyoğlu sahip çıktı
    expand

    İhtiyaç sahibi aileye Başkan Beyoğlu sahip çıktı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar ilçesinde koronavirüs salgınından sonra işsiz kalınca ekonomik sıkıntılar yaşayan 3 çocuklu Zeynep Başhan Ekin'in durumunu öğrenen Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, aileye gıda, temizlik ve temel ihtiyaç ürünleri desteğinde bulundu.
    Çin'den tüm dünyaya yayılan ve Türkiye'de de etkisini gösteren koronavirüs salgınından sonra işsiz kalan 3 çocuklu Zeynep Başhan Ekin maddi anlamda sıkıntılar yaşamaya başladı. Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi'nde yaşayan Ekin'in durumunu öğrenen ve kayıtsız kalmayan İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, aileye gıda, temizlik ve temel ihtiyaç ürünlerinden oluşan destek paketleri gönderdi. Daha önce ailesinin geçimini sağlamak için evlere temizliğe gittiğini belirten Ekin, "Koronavirüs başladıktan sonra bu imkanımı da kaybettim. Yüklü miktarda elektrik, doğalgaz ve su borcumuz  var. Buzdolabımız yok. Çamaşır makinamız olmadığı için elbiseleri komşulara gönderiyorduk. Ancak salgın başladıktan sonra onlar da haklı olarak kabul etmiyor. Hiçbir gelirimiz yok. Komşular yardım etmese o gün aç kalıyoruz” dedi.

    'BAŞKANIN DUYARLI OLDUĞUNU BİLİYORDUM'
    Daha önce maddi durumlarının iyi olduğunu ancak son dönemlerde büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten Zeynep Başhan Ekin, duyarlı davranışından dolayı Başkan Beyoğlu’na teşekkür ederek, "Hüseyin başkanın bu konularda duyarlı olduğunu biliyordum. Allah razı olsun bize bu desteği sağladı. Allah kimseyi yoksullukla imtihan etmesin. Yaşamayan bilmez. Gerçekten zor bir durumdayız. Evimizde hiçbir şey yok. Hüseyin başkanın desteği bizi çok mutlu etti. Ben çalışarak ailemi geçindirmek istiyorum. Benim isteğim bana kalıcı iş imkanı sağlansın. Çocuklarımı bu şekilde büyütmek ve okutmak istiyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow