hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mahalle sakinlerinden Başkan Beyoğlu'na hizmet teşekkürü

    Mahalle sakinlerinden Başkan Beyoğluna hizmet teşekkürü
    expand

    Mahalle sakinlerinden Başkan Beyoğlu'na hizmet teşekkürü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi'nce Selahattin Eyyubi Mahallesi'ne yıllar sonra yapılan hizmetten dolayı mahalle sakinleri, Başkan Hüseyin Beyoğlu'na teşekkürlerini illeti.
    Bağlar Belediyesi tarafından 20 yıl sonra sıcak asfalt hizmetiyle tanışan 20 bin nüfuslu Selahattin Eyyubi Mahallesi’nin caddelerinde asfaltlamam, kaldırım ve ara sokaklarındaki parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Selahattin Eyyubi Mahallesi'ni ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüseyin Beyoğlu, yapılan hizmetler hakkında vatandaşların görüşlerini aldı. Vatandaşlar, yıllar sonra gelen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Beyoğlu’na teşekkür etti.
    Ziyarette konuşan Başkan Beyoğlu, ilçe genelinde asfalt ve parke taşı döşemeye yönelik hizmet çalışması yürüttüklerini söyledi. Beyoğlu, ”Bizim üç misyonumuz var, hizmet, sosyal ve gönül belediyeciliğini bir arada yürüterek uzun yıllardır hak ettiği hizmeti alamamaktan şikayetçi olan milletimize layık olduğu kaliteli yaşamın alt yapısını ve imkanlarını kazandırmaya çalışıyoruz. Selahattin Eyyubi mahallemizde caddelerimize önce kaliteli ve uzun ömürlü sıcak asfalt serimi yaptık, ardında da kaldırım ve ara sokaklara parke taşları döşedik. Vatandaşımız huzurlu bir yaşama kavuştu, ulaşım nefes aldı. Cadde ve sokaklarımızda artık çok daha güzel görüntüler var" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow