hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Temiz Bağlar' için çevre koruma ekibi kuruldu

    Temiz Bağlar için çevre koruma ekibi kuruldu
    expand

    'Temiz Bağlar' için çevre koruma ekibi kuruldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi'nce ilçede çevre koruma bilincini yaymak amacıyla 7 kişilik ekip oluşturuldu.
    Bağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 7 kişiden oluşan ekip, ilçede çevre koruma bilincinin yaygınlaştırılması için çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı AK Parti'li Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla oluşturulan ekip, çevreyi korumanın önemini anlatarak kuralları ihlal edenler hakkında yasal işlem uyguluyor. 
    Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, göreve geldikleri günden bu yana temiz bir Bağlar imajı oluşturmaya çalıştıklarını belirterek bu konuda seferberlik ilan ettiklerine söyledi. Beyoğlu, "Belediye olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getiriyoruz. Teknik anlamda ve personel bakımından sorunumuz yok. Çevre bilincini yaymak üzere temizlik işleri müdürlüğümüz bünyesinde bu iş için ekip oluşturduk. Ekiplerimiz vasıtasıyla gerekli uyarıları yaparak yasal işlem uyguluyoruz. Ancak bizim çabalarımız tek başına yetmez. Vatandaşlarımızdan yüksek bir hemşehrilik hassasiyeti ile hareket etmelerini istiyoruz. Çevre ve görüntü kirliliğine neden olan hafriyat ve inşaat atıklarına izin vermeyeceğiz. İlçemizi hep birlikte temiz tutalım ve koruyalım" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow